Marianne Bogle, projektansvarig
Marianne Bogle, projektansvarig

Kunden berättar: CSR Sweden och Nyförtagarcentrum

Både CSR Sweden och Nyföretagarcentrum var i starkt behov av en modernare form och en tydlig plan för sin kommuni-kation. Resultatet blev nya profilprogram med manualer.

Jag tyckte det var väldigt behagligt/viktigt att känna att vi var i trygga händer när man ska hantera något som symbolen för varumärket. Vad gäller NyföretagarCentrum fanns det många som skulle ”förlika” sig med förändringen. Med Mix som projektledare kändes det som att hans erfarenhet, rutin och kunnande inom ämnet gjorde att vi kunde följa med på resan att lyfta varumärket utan att behövas våndas för mycket. Till CSR Sweden kom en helt ny och starkare grafisk form fram.

För NyföretagarCentrum så var resultatet väldigt uppskattat – en mycket mer modern form som alla rådgivare och partners runt om i landet har uppskattat. CSR Swedens nya form blev ganska radikal. Den utstrålar mycket starkare karaktär, vilket vi gärna vill uppfattas som. Och den gula färgen, som vi som kund först var lite tveksamma till men fick bra argument för, tycker vi nu var ett helt rätt och riktigt val. Det känns jätteroligt att få börja implementera vårt nya designprogram!